Дзвоник

        * * * 
Кожному серцю дзвіночок Бог дав.
Зло і добро щоб ти сам розрізняв.

Скажеш лихе щось -
 Дзвенить він щораз.
Робиш щось добре - тоді все гаразд.

Думку, буває, лукаву впустив,
Винен, а прощення не попросив.

Може образив ти дуже когось.
Чи спокусився і  взяв чуже щось...

І зреагує дзвіночок завжди.
Ти тільки голос його не глуши.

 Бог через СОВІСТЬ  говорить до нас.
Тож ПРИСЛУХАЙСЯ
до неї весь час.
     * * *

Людмила К.- В.
13.11.23.


Рецензии
Класс!!! Очень понравилось стихотворение!

Любовь Бондаренко 2   03.12.2023 00:26     Заявить о нарушении
Слава Богу! Благословінь Вам,сестричко ! Миру!
З любов'ю Л.

Людмила Калашникова -Варавко   04.12.2023 20:34   Заявить о нарушении