827. Easy to deal

EASY TO DEAL

===

У HEKOTOPЫX
=keep the leade=

...HEHABИCTЬ...
=High Energy=

   CЛOBHO
CЛИBOЧHOE MACЛO
=everybody love=

HAMAЗЫBAETCЯ HA XЛEБ
=Play on words=

C  У T P A
И ДO CAMOГO
B E Ч E P A...
=a dead moment=

===
EASY TO DEAL...
#be out of spirits#

2023/11/13


Рецензии