Чаi ж но ужо й гонымо,

Шоб взеты в жыдов хоть шкло

І вот мы тут шося гопнулы й.
А на тобі, ах, жыдок,
Чырвонынькый смачный морквы
Шэ й аж пуд 100 ж качанов!

Мы ж гондэ чучала вроде.
І нам ны положаны тож,
Ек і ля всейі Европкы,
А ны файных форджов.

Ну, нека пустая форточка.
Но не! Ты, блін, онь
Залезь шэ до тых оскоблынькых
Багатых козлов!

І довго сварачысь на тых бляшк,
Васылькоь узефш мякый знак,
Да і пырывёв на свій лад
Запросы засраных жаб.

Ну, шо ты! Пароль ны путходыть!
Да чьто вы! Ій логін ны той!
Ага, так новый найдёцца
Шэ в скайпы, быть мож.

І, бач ты, дошагалы ж
До чайный німчар!
...бо ось, оно ж в Яновы й
І е шэ с пар хвойк


Рецензии