Двадцять три!

Любані рівно двадцять три!
Бажаємо добра тобі.
Хай Бог дарує щедро миру
Тебе вітаємо ми щиро.

Хай буде спокій у житті
Достаток щедрий у житлі.
Хай Бог тобі дарує милість
У справах всіх чудову чинність.

Усього нам не розказати,
Що ми бажаєм пожадати.
Будь завжди щира, серцем мила,
А в Бога є для тебе сила.
19.10.2023
©Віра Українка


Рецензии