5 days of Diwali Song

On day One of  Diwali my office mates gave me...
...
Not a cookie, Not even a crumb

 

On day Two of  Diwali my office mates gave me...
...
No crumbs of cookies,
No piece of paper
That was used for a candy to wrap.

 

On day Three of  Diwali my office mates gave me...
...
No crumbs of cookies,
No candy wrappers
Not as much as a cracked coffee mug

 

On day Four of  Diwali my office mates gave me...
...
No crumbs of cookies,
No candy wrappers
No mugs for coffee,
Not even cracked ones
Not as much as a wilted bouquet

 

On day Five of Duvali my office mates gave me...
...
No crumbs of cookies,
No candy wrappers
No mugs for coffee,
No wilted flowers
No Out for Dinner,
No Made feel special,
Not even Postcard,
No smilies texted,
No Funny Emails,
No signing chorus
No Fancy outfits,
No go home early,
No pizza boxes,
Not even empty,
...
All and all didn't get a whole lot


Рецензии