Ломка

.Ломка цих перших днів така вже знайома,
ніби коловоротом минуле життя
веде тебе в сьогодення таке невідоме,
де закрадається зміст небуття.
.Ломка цих днів така вже циклічна,-
ти або маєш ці сили життя або втрачений зміст,
/втома так часто стресує періодично,
що лише ступор сердечний без сліз./
.Ломка цих днів. Аби їх пережити
з вірою в те, що змиренно ідемо ми далі,
змістом є прагнення краще творити,-
з сірого в кольорове/яскраве пофарбувати деталі.


Рецензии