звичайне щастя

А ти хотіла звичайного щастя,
а не стати сильною жінкою ще більше,
відчувати на собі погляд ласки
й чути поруч той шепіт коханого "ти наймиліша".
 
А ти хотіла просто радіти променю сонця,
як це можна було відчувати в минулому,
і доці посмішка в дитинстві/долоньках,
але живеш в реаліях, де все так похмуро.


Рецензии