доня

.В її очах бринить залякана невпевнена надія,
що все повернеться у ті місця, де так були щасливі,
жили звичайним сонцем, тихим небом,
а зараз все це лиш на мить, бо так вже треба..

.В її очах вже вкрадене дитинство долі,
де радість сміху така ламка та квола,
/улюблена твоя Манюня, дитя та втіха
шукає поглядом тебе, щоб знову сміхом
залились стіни тут, де стало сірим
все те, що звично називалося раніше "миром"/..


Рецензии