Доторкнутись долонею

Доторкнутись долонею посмішки
і відчути той присмак веселощів,
і сидіти знов поруч навколішки,
дарувати собою душевну ту щедрість,
аби тільки зігріла тебе, зберегла і надалі,
аби тільки момент цей не закінчився,-
в нас є сили перебороти всі ці печалі,
щоби потім момент щастя новИй зародився.


Рецензии