Таке воно життя

Важко в житті передбачити,
Що чекає тебе за дверима.
А ще важче буває пробачити,
Коли зраджують щохвилини.

Не можливо відкрить душу свою,
Бо  не  всі  тебе  зрозуміють.
Тому  завжди закриватись змушені,
Одні осудять, а інші пожаліють.

Життя складне навіть капризне,
Тому  ми  часто  вдячні  долі.
Бо видає нам іноді такі сюрпризи,
Що  ми  прощаєм  мимоволі.

Живемо  часто радіючи  життю,
А вночі  сльози  витираєм.
Змінити долю не можемо свою,
Роки біжать..за ними не встигаєм!!!


Рецензии