Теплий листопад

Нічка темна опустилася на землю,
І чорну шаль розкинула свою.
І тільки місяць молодий на небі,
Немов  весна  гуляє  по  селі.

Шумить осінній теплий вітерець,
Несе нам присмак скошеного сіна.
І п'янить запах закоханих сердець,
Благословляє збентежено краса вечірня.

Гойднула осінь вечірні небосводи,
І  поміхнулись  в  небі  зірочки.
Запахло  теплим  листопадом,
І від прохлади сховались квіточки.

А в небі хмарки сиві пробігають,
Малюють осені оранжевий портрет.
І тихо-тихо дерева розмовляють,
Торкаючись  гілками  тет-а-тет.

А  нічка  темна  в  ній  таємниця,
До  ніг  вклоняються  зірки.
В  ній  осінь  щедра  веселиться,
Гостинно  кличе  на  свій  поріг!!!


Рецензии