Я кохана твоя

Я кохана  твоя  з минулого,
Із дитинства далеких країв.
Де  село  у  садках  тонуло,
Колосилась пшениця полів..

І знакома до болю стежка,
Та що вивела нас у життя.
Не сміливий ти був парнішка,
Але мабуть це була судьба.

Ти щодня маячив у дома,
Ненароком заглядаючи в двір.
Та не звела тоді нас доля,
Я прогнала, а ти не хотів.

Не хотів за мене боротись,
Бо зелений ще був юнак.
Із дівчиськами та водитись,
Це поганий тоді був знак.

І розвела дороги нам доля,
Ми по них пройшли пів життя.
І наверно на те, була воля,
Щоб нас знову звела судьба.


Рецензии