погляд

Очі кольору прозорої втоми,
погляд десь крізь тумани у вись,
запах рідного нашого дому
надихає та шепоче "кріпись.."

/Мусиш бути стійкою та сильною,
аби віра у краще перемогла,
хиткий погляд магнітом в мобільний,
щоб надія і далі жила./


Рецензии