Метаморфози часу

         Із циклу «Сонячний берег»

Куди поділася чарівність,
де загадковість у очах?
Змінилась втомою наївність,
а пережите – на плечах…

Лице знівечила досада,
зіниці розриває страх
і часу висохла помада
зело поблякла на вустах…

А нині раптом стало лячно,
жалкуєш за минулим ти…
Палила ж нащо необачно
уже наведені мости?.

09.11.2023, СВ-СБ-Б


Рецензии