СЛЕД ТЕБЕ

Автор: Генка Богданова

Когато ти  изгубих, мракът ме обърна,
в чаша ритуална сърцето ми превърна.

Сълзите ми горчиви в нея се изляха,
препълниха я с мъка и навън преляха.

Сърцето ми сега е чаша ритуална -
сълзите пеят в нея песен погребална.


Фото из Интернета. Спосибо незнакомому автору


Рецензии