Грiх. В мене просто не стане часу

В мене просто не стане часу, щоб побачитись знов
З цим малесеньким хлопчиком з іншого боку планети.
Всі на світі поштові ресурси і гарні конверти
Не замінять обіймів і дотиків – діда любов.

Не торкатись малесеньких хлопчиків – злочин і гріх.
Зрозуміло,– й дівчаток маленьких, та нині – про хлопців.
Тих, що ще немовлятами плескають діда по лобі
І при цьому ляльковий і щирий не стримують сміх.

Я уже не почую ніколи нестримного сміху,
Не притисну до губ дві рожеві краплиноньки ніг...
Буде ще спілкування по зумах,  та то – інша втіха.
Милий хлопчику, ти підростеш і пробачиш мій гріх...


Рецензии