Що для мене хуртовина? Гра, забава

Що для мене хуртовина?
Гра, забава.
Хай побавиться годину.
Біла пава.

У таксиста – чорні брови,
Жовті руки.
Їдем мовчки, без розмови,
Без сполуки.

Вітер б'є у шкло щосили.
Снігом кида.
Ти – гаряча і красива.
Я вже їду.

Що тієї хуртовини?
Вщухне згодом.
Не сумуй, моя єдина,
У негоду...


Рецензии