Богдан-Игорь Антонич. Лес

Когда идёшь лесной державой,
учи язык косуль и птах!
Восходит месяц над дубравой
писать элегии на пнях.

Тишь в серебре ручей колышет,
в росе купается трава.
Пускай простейшие слова
в лесную книгу ночь напишет!


Оригинал

Ліс

Навчися лісової мови
із книги лисів та сарнят!
Виходить місяць до діброви
писать елегії на пнях.

Струмки полощуть срібло тиші,
в росі купається трава.
Хай найпростіші з всіх слова
у книзі лісу ніч напише!


Рецензии