Днипро

Plynie Wisla...

Плине Вісла,плине польською країною,
а Дніпро наш плине та й по Україні;
і шепоче вітер прибрежнім плетінням.
Як побачив Київ, був йому він милим,
від того кохання здавна його не мине.
Далі він долає степові простори,
врешті добігає до Чорного моря.
І так було вічно
крізь тісячоліття.


Рецензии