По лезу

По лезу долі ходимо щодня,
смиренно проживаючи своє життя,
і майже стерлася від втоми вся броня,
та віра в краще все ж перемогла
той страх, коли безмежно важко так
і де незрозумілі ще всі шляхи,-
та знову в стрій/іти на той маяк,
весь час вбиваючи в собі дурні думки.


Рецензии