Небо ясне, високе зранку посм халось

Небо
Яснеє,
Високе
Зранку
Посміхалось,

Та листочки,
І вітринки
З світлом
Колисались.

Подивилися
Хмаринки
З неба
Висоти.

Опустилися
Донизу
Струнами.
Води.

           07.11.23
             Москва


Рецензии