Листопад лиш почина ться 06. 11. 23

Листопад
Лиш  починається.
А листя
Килимом
Яскравим
Під стовбурами
Розстеляється. 

У затишку
Затримались
Прикраси
Літа.
Від них
Сія
Весняте
Світло.


Найдовше
Шати
Зберігають
Берези
Золотаві,
Тополі
Зеленаві.

Шепочуться
Із ними
Криилатії
Вітринки

Та посилають
Дощики
Кудлатії
Хмаринки.

              06.11.23
              Ільїнський


Рецензии