краяв д

Ужо дажджы пайшлі
на поўнач
за рэхам гулкіх навальніц
і над старым
дрымучым лесам
паўсталі ўсполахі
зарніц
за імі плынь
старога сонца
журбой тячэ
за небасхіл
і ветрык позіркам
вячэрнім
паветра дзьме
з апошніх сіл


Рецензии