Моя любов - моя вина

Можливо, Ви розчарувались
В моїх жіночих почуттях?
Проте, Ви, справді, – сенс життя.
Я справді щиро закохалась.

У Вас прихильниць – більше й більше,
А я – окрема, я – одна.
Моя любов – моя вина.
Моя любов – тихіше тиші,

і вітер тихо так не віє,
коли не має більше сил...
А я – для вас, не для краси –
начорнюю вологі вії...


Рецензии