А ласкы чы дасьць хто вам,

Колы вірыш но водцы

І спросіл у меня забойца:
Што делать мне, Господі?
Я жэ выпыв но крошкы…
А так, в опшым, добрый.

А шрам над пырыносыцё
Мні ж ны про й шо ны говорыть. –
Да, наламав дров я!..
Як паёт хтося ж Солнечный.

І в храм мы тут ходымо.
І батюшцы бЕмо поклоны.
Алы віру чы онь іконам!
Ныма ныек волы опомнытысь!

І шо ж пасаветував Конь мій. –
Да, з бородо я большоё.
Оно выстрадав – ох, как!..
І товді но взевся за розум.

Так шо і ты, хлопчэ,
Пылнуй сыбэ крохы!
Ны слухай попов тых,
Ны чуй а ны сволочый,
Шо тыбэ обговорують,
А йды по дорозы і стань спокойным.

Аж 18 Бычочкый в тому постромковы!
Лысый став, мокрадь.
А чы гэто лёхко так
Статы Анёлком…

...вот і в мынэ тут Мадонна
Всэ пытайіця: хто ты?


Рецензии