Поетична запiканка

Свою кухню покажи
Де готуєш запiканки поетичнi зранку
I чарiвний фартушок також не забудь
А я так щасливий, коли ллю каву в фiлiжанку
I згадую тебе, та часто вiд такого фарту шок,
Бо очима тут нещадно всi тебе *буть


Рецензии