п ятдесята ос нь

приходить твоя п'ятдесята осінь
ти вже певно втомився — дивишся лиш спідлоба
зустрічав їх в Берліні, в Лондоні, у дорозі
вдома теж зустрічав. хоча є в тебе оце вдома?

друзі там із синами, кішкою, чоловіком
в тебе лиш цигарки і посаджений їми голос
ну ще звісно і злоба; на ній можна прожить пів-віку
але після пів-віку треба щось посильніше злоби

типу йоги садиби асан тридцяти колишніх
і померлого брата. ти здається хотів інакше
переїхати в Індію чи Тайланд і завести кішку
там прожити до смерті ну і можливо дальше
 
але ось ти красуня. очі на пів-лиця
співчуваю усім хто тебе хоч один раз бачив
куриш мальборо ред вмикаєш свій серіал
бо дивитись на осінь вже неможливо страшно


Рецензии