хода пантери

ця кошача хода цей тендітний хребет очі-пастки
голос як у сирен а діра під ребром як у мавок
ти немов сон-трава дивний сон чи химера із казки
зникнеш зразу з очей як сюди перший крок зробить ранок

я ніяк не збагну чи ти справді тут був я ще маю
розпитати тебе щодо світу але спершу перше:
то пісні твої чи соловей заглянув нам до гаю
то твоє беспристрасне лице чи убита пантера


Рецензии