А мы iдэмо лёхко напрошкы

Оно б хучiй до Спартакова дома

І еслі ты не хочешь ні таСКІ,
Ні капельКІ сырова коб сырочка й,
Вазьмі ево, вот этава, в мундірц,
І сатварі весёлы коб фсе звёзды.

Наверно, бівні былі бы тяжКІ
Ему несті самому, без Катовскых.
І патаму мы снова у весны
Ефрэйтару запро7 лейтінёнта.

Шпіон! Он был всекда на высоті.
Ны говорыв ны лодару: пайдёмте.
І сотворыв Мні запроста фон гынч.
Ліш воласы взЕрошымшы легонька.

Мы говорылы чесом – чорт вазьмі!..
Но всё не убівалі ні мышонка й.
І толька влад ны спалы уночі,
А мнелы но подушку подбородком.

Мні лёхко говорыты з гэным Кіць.
Він бо оно шуруе пальцём ловко
Якуся пісню зном во, посмо3!
Да кажэ, шо то Пісня Королёва.


Рецензии