До 20р ччя церкви

Цегля до цеглі, камІнь до каміння.
Зростав дім, що буде домом моління.
Брати та сестри його будували,
Бога - Отця та Христа прославляли.

Щоб був маяком він у морі скорбот,
Де стогнуть під гнітом гріховних турбот,
Де гаснуть надії,  де страх та біда,
Де всюди отруєна, мертва вода.

Люди в тім домі,живиї каміння,
Йдуть за Христом, бо у Нього спасіння.
Світильники в темряві, промінь в ночі.
Вони виконавці, а нЕ глядачи.

Сьогодні святкують двадцятий свій рік.
І блАгословіння хай ллється потік.
Хай буде любов і надія в серцях,
Та зустріч з Христом на Його небесах.

Радіє душа хай від Божих думок.
І церква росте, що в селі є Струмок.
Щоб далі була світлом, сіллю Христа,
Приносили люди свій гріх до креста.


5.11.2023 р.
Дністровський р-н , с, Струмок


Рецензии