ОС НН Й СПОК Й

Давайте будем шанувати осінь,
Її  відвоювали  нам  солдати.
Ту осінь, що стеле з листя простинь,
І нам нагадує про ті щасливі дати.

Бо десь вони стоять на крок від смерті,
Щоб ми із вами втішались красотою.
Самі найкращі, сильні і відверті,
В нас літо, осінь, а вони на полі бою.

Вона  дарує  тепло,  любов,  надію,
Щоб  був  на  небі  мир  і  на  землі.
Бо десь воюють сини за наші мрії,
Там осінь плаче кривавими слізьми.

Там коло ніг не листя, там скачуть кулі,
І  кожний  хоче  остатися  живим.
Шануйте  те,  що  вам  дарує  доля,
Осінній спокій, що відвойовують сини!!!


Рецензии