на часi

хапаюсь за тепло,
рахую зорі,
за листопадом
на душі тумани осядуть,
всюди сірість заплете
з гілками голими вінки,
і у вінчанні цьому пропаде до рання весни,
щоб шукати перші квіти
і від  яскравости
ховати очі за окулярами


04.11.2023
10:35

рубрика: настроєве


Рецензии