Ремонт квартиры - Салам Кхан

Ремонт квартиры
************Салам Кхан

Человек всегда хочет перемен в жизни,
Он не любит однообразие, которое продолжается годами,
Всегда он  хочет удивиться чему-то новому.

Время от времени он хочет быть  восхищён. 
К этому у человека всегда есть сильное стремление.
Ему хочется получить новые ощущении, новые радости.


Поэтому, когда появляется какая эта возможность,
Человек каждые несколько лет ремонтирует свою квартиру.
Каждую комнату квартиры перепланирует и ремонтирует,
В новых дизайнах и новых цветах.


Подумаешь, до ремонта все было хорошо,
Ну, тогда зачем человеку нужен этот ремонт?
Приятно ему видеть что-то новое, Поэтому,                человек тратит много денег и труда получить новые ощущения.
**********************************************
Москва, 11 апреля 2022 г.
**********************************************

Poem in English:

Renovation of apartment
**************Salam Khan

A person always wants some changes in almost everything in  life.
He doesn't like anything that's the same for years.
Sometimes he wants to be surprised by something new.


Every now and then, he wants to be thrilled-excited.
People have always strong   attraction for it.
People express eagerness to get new feelings, new pleasures.


So when people get an opportunity,               
they renovate their apartment every few years,               
Every room in the apartment they replan and renovate,                And newly design and decorate in new colors.


You think, before the renovation, everything was almost fine.
Then why for this renovation is necessary?
It's a big pleasure for them to see something new.
So, people spend a lot of money and labor to get a new feeling.
**********************************
Moscow, April 11, 2022.
**********************************


Рецензии