Вечир

На обрії вже сонечко сідає,
Ми "дочитали" день, як розділ книги.
Минуле - ще одну світлину має,
Майбутнє - ще покрито товщой криги.

Думки над вечір - наче рій комах
Занурюють у спогади життєві.
В них відчай, розпач, біль і навіть страх
За похибки можливо не суттєві.

Чому так легко входим в негатив,
Та почуття саджаєм до в'язниці?
Господь таких як є нас полюбив
Та приєднав до Церкви-голубиці.

Він виправдав, Він в шати одягнув,
Нам статус дав синів Своїх і дочок.
У всякий час любити присягнув,
Тим більше у часи подібні ночі.

Так, ми не досконалі, не святі...
Своїми силами нам це не досягнути.
Ми все це маєм тільки у Христі,
Ось в Ньому і потрібно далі бути.

Коли спіткнемся у думках своїх,
Коли спокуса стане перед домом...
Складімо все це біля Спаса ніг -
Йому наші проблеми всі відомі.

Загоїть рани, сльози витре всі,
Підніме дух наш на Свої висоти.
Де в благодатній і живій росі
Забудем геть усі земні скорботи.

День добігає... Вечір завітав,
Згадайте за що дякувати Богу.
Він так багато кожному з нас дав,
А головне - найкращу дав дорогу!

6 вересня 2023 р.


Рецензии