Mouring of Jesus

Не все даремно, що від'ємне.
Життя, свобода і ціна.
Я був в минулому. Напевно !
Чи буду в дальньому ? Хто зна.
Сумління, ось співоча пташка,
Каміння жорен - не лихвар,
Все перемелює, до цвяшка,
У пудру, важчу за тягар.
Життя сочиться повнокревно
Від Благовісті до П'єти.
Я жив в майбутньому. Даремно !
Чого нема не віднайти.

світлина: Iванка Демчук. Mouring of Jesus.
орієнтація картини у просторі - авторська.


Рецензии