Шэрая варона Верш-загадка

Рэдка я адна лятаю
Бо сябровак многа маю.
У кожнай шэрая камізэлька
Крылы шэрыя і шыйка.
Дзюба вострая, як сталь.
Знойдзем сметнік, будзе баль.
Знаеш, што я за персона?
Клічуць як мяне? … Варона


Рецензии