Сагынамын Ош- Кызыл-кыя жолунан

Сагынамын Ош- Кызыл-кыя жолунан
Ойлойберем ал жолдорду мен улам
Тушумдо да, тулпар минип баратам
Кырлар ашып, мына жеттим, Караван.

Саратанда Абшыр ата салкыны
Алтын куздо Ноокаттын алмасы
Жазда гулдойт Уч-коргондун гиласы
Дамду келет Тоо- моюн дарбызы.

Сагынамын Ош- Кызыл-кыя жолунан
Куса болом, ойлой берем мен улам


Рецензии