Не хочу знати...

Не хочу знати: любиш ти чи ні?
А, може, все це - сниться не мені?
Моєї долі щастя потайне...
Я знаю... Знаю... Любиш... Не мене...

Бог - є Любов! В любові божество!
Чи варта я хоч погляду твого?
Мій яблуневий цвіте! Хто ж єси?
А що за МЕНЕ Богу віддаси?

Хто розмотає цей складний клубок?
Я відчуваю злет твоїх думок!
Я чую... Чую... Навіть потайні!
Бо всі вони давно уже в мені!


Рецензии