Диво

Диво дивнеє... Непідвладне...
Непідкорене... Непереможне...
Так... Кохання моє... Зорепадне...
Непідвладне... П'янке... Тривожне...

Чи буває збурунене щастя,
Що втікає від влади розуму?
Моя сповідь... Моє причастя...
Квітка персика... Вбита морозами...

Де ж ти, сонце моє запізніле,
Що несе теплоту і турботу?
Квітка щастя... кохання вціліле...
Оживає лише на фото?


Рецензии
Классно! Умничка)))

Александр Черемисинов   26.01.2024 22:20     Заявить о нарушении