Ек фсхотив жынытысь лодар

Да на, ой, вошывц

Так! Луна твоя дэ, лобар?
Ха! У в Близьници й?
То ты, значыть, витёр гоныш
Но во ля С3льчишк?

Ты но глянь но, я ж ахСтрогЛог!
И логично мни
Заключыты, шо ны лёгкых
Навыть вжэ жывых.

И якый ты жынишочок
От мойий Кози?
В тэбэ ж сэрцэ даж ны робыть,
А ны то шэ й кый.

Мы судачымо цудовно
Навыть про дровишк,
Шо но й ламнэ тая Сёмка,
Шо любэ Васишт.

От вона вжэ садыть моркву.
О, да шэ й клубниц!
И ля ейи ты ек вгодыш:
Да пошов ты, гых!..

Мы ж шукав таку ось тёлку.
Ну, шоб но ля мни
Ий таскала в вёдрах молько,
А ны в рышыти.

Ибо в Рыбцы Мисяць всходыв,
Ек родывсь наш Тигр.
И нежней за Кобзарочка
Нету на зымли.

Экстрасэнсы мы.
Бачымо дыркы.

...и мы вот: но ж кра7 гондэ
В7 колодязы


Рецензии