в пустоту слова

не сунусь я із самоварами,
мені приємніше самій,
бо птаха з сірим пір'ям
кинуті не прилетить клювати
крихти пам'яті, а гірше любові,
нема мені тобі сказати що,
бо долю слиззю заплямив,
і позапльовував,
сміявся ти,
як ангел в долоню твою сідав,
а він плакав,
ти не знав в яку яму його кинути,
навіщо тобі слова Біблії,
куди їх дінеш?
туди само, де того нещасного глиняного,
я ридма ридаю за ним,
сиротливим


31.10.2023
20:41

не прийду ніколи,
все бачу, все розумію,
 зачинилися ті двері,
вони не були для мене.

віддай тих ангелів, вони випадково сіли на чорне плече!


Рецензии