порцiя правди в лоб

так!
саме так! —
смілива кидати правду в очі —
різко, несподівано,
але чесно,
не хочеш сприймати — не сприймай,
не хочеш розуміти —
твої справи,
але свою порцію отримуй!
і нема чого по п'ять раз мене про це перепитувати


Рецензии