Urbanatour 10. 23

 c Киеского - по Бережковской
наб.

  sporing ahead by electro-bus

  увидeл в окно  - вывеску
посредь фальш-фасадной торговли ,
   вывеску  :   -   "Urbanator  "

  What a Mensh придумал
себе "ООО "  под таким названием  - ?
обладать сразу  -  2-мя
качествами характера надо - b-tit  :
:  -  И Фантазией ,  и - Отвагой - !?

- Что там под вывеской :  - лавка в - цоколь , магаз , Вернисажъ

Еду с билетом туда-и обратно , ведь
лишь from H'kwind  с  " Urban Gorillas "  knew i before  as  all
 the peasant-s  become for - a suck   :

  under grey rains ~ over
 wet fields
   to get frozen 'em out by October

- Mine Dear Quieene - as Name  is Yours is One
( they now have been raping her for long - there's no more a pain up to stand  ?  )
  Please , dont consider me as my people to get la Savoiur 

 - I only ask Yours the Highest Excellence , please give me back
mine Daughter got alive in any state
Which had She called-born
 the j'Anne D'ark

- - - - -

  Ruan , 2003-2008

 


Рецензии