Мо р дне село

Село рідне моє,наче неба блакить
"шлях чумацький",чи інше сузір'я,
бо на всю Україну,мов стяг майорить
моє рідне село Білозір'я.

Моє рідне село-солов'їнії ночі,
чебреців і акацій духмяний нектар,
усе те,що забути не можу й не хочу
це життя мого частка і Божественний дар.

Моє рідне село,де хлібами лани достигають,
звідки бджоли носили цілющий нектар
куди з теплих країв журавлі прилітають
це дитинства мого відривний календар.

Моє рідне село,хай завжди і живе й розцвітає,
мов дерева в саду весняні,
бо чим рідше в своєму селі я буваю,
чую тяжкість,що тисне на серце мені.


Рецензии