Монолог леди 27 октября

МАНАЛОГ ЛЕДЗI 27 КАСТРЫЧНIКА

Я усё працую сваё бяднушка,
I няма усё далi нiчога,
I восень, добрая бабулька,
Сяброука сэрца высока,-
Не адыдзе, хоць i навечна,
Ад калыскi, навек сэрдэчнай,
Душы i прытулку маёй,-
Навекi святлiцы, цяплей якой
Няма, i y ёй птушка сэрца,
Хай i далёка так яна,-
Усiм горнiм прэч азорана,
З дзяцiнства, як не наглядзецца,-
На вечнай памяцi жывых,
Адных i бацькоу маix.

МОНОЛОГ ЛЕДИ 27 ОКТЯБРЯ

Я всё тружусь своё, беднушка,
И нет всё дале ничего,
И осень, добрая старушка,
Подружка сердца высоко,-
Не отойдёт, хоть не навечно,-
От колыбелюшки сердечной,
Души пристанища моей,
Навеки горницы, теплей
Которой нет, в ней птица сердца,
Пусть и далёко так она,
Всем горним прочь озарена,
Из детства, как не наглядеться,-
На вечной памяти живых,
Одних родителей моих.


Рецензии