Тамара

Тамара -
темна хмара,
чорноброва українка.
Тамара
до узвара
додає малинки.

Волосся її - як ніч,
Очі її - як піч.
А в очах вуглинки.

Тамара -
темна хмара
І її краплинки
Ллють на дерева і на квіти,
Ллють на хустинки.

Коли вона плаче гірко, гірко
Бо від її красот
В ней зазвичай буває
Багато турбот.


Рецензии
Ес!))
блин, опять меньше 8
Есссссссссссссссссссссссссссссс тада
И pòg mo thòin, mo charaid Kravchuk

Sorokin -Drug Rafieva   04.12.2023 02:39     Заявить о нарушении