про старий дiм

Ось старий дім в Забутому провулку,
стоїть помежи хмарочосів обеліском,
і на очах його, мов сірі хмари взимку,
лежать такі важкі повіки занавіски,
що не дають нагоди зазирнути
в калейдоскоп життя, що на дворі вирує,
і про часи, коли червоні рути
буяли за вікном, він поминає всує.

світлина: Герман Гольд. Зустріч з минулим. 2009


Рецензии