Палестина хер я чилин

Палестина хер я чилин,
Сагъ тежедай виш йисара.
Чувудрин гъед т1ал я рик1ин,
Гьич ван тахьай дегь кьисайра.

Къурбанд жезва гъвеч1и-ч1ехи,
Терг ийизва араб ватан,
Язух къвезвач агьил рехи,
Амачни бес са гьахъ-дуван!

Бес я ц1ай-гум, алат жаллат1,
Дуьнья кьве пад жедалди мад.
Доллар дуст кьун я ви гъалат1,
Секин хьухь вун, жедалди пад.

Эхир чил-цав жеда хьи сад,
Душман тергиз к1ват1да къуват.
Сад я ватан, Аллагьни сад,
Секин хьухь куьн,гузва рухсат.

Палестина вичин чилел,
Уьлкве жеда халкьдин араб.
Ц1ун хар къвада гьа куь кьилел,
Кис ,чувуд гъед,жедалд харап1!

25.10.2023.
 


Рецензии