Одинока мама

Кохалася на біду,
щоб не знала мати
у вишневому саду
із хлопцем чубатим

Щиро покохала
дівчина Галина
хоч виховує сама
маленького сина.

Вже вона не дівка,
а незаміжня мати
тепер вона вміє
дитя сповивати.

Він до неї ходить,
як настає вечір
їй цілує губи і
обійма за плечі.

І хоч порубок в розмові
називає "люба",
але він  не поспішає
з нею йти до шлюбу
 
А вона нещасна,
що робить незнає,
бо без нього серце
вяне і страждає.


Рецензии