Monogamy is the justice

 

THERE ARE SOME "SUBJECTS" WHO ARE SUBJECTED TO CATRATION AND DISMEMBERING
WHO ARE RESENTING MATING OF PEOPLE
WE WILL CUT YOUR GENITALIA OFF
MONOGAMY
IS WHEN ONE NOT INTERFERING EN SOMEONEONE"S RELATIONS


Рецензии